Nyerj időt

Spórolj benzint

Pilates otthon!

Hogyan működik az egyéni óra?

Első alkalommal konzultálni fogunk az egészségügyi állapotodról, illetve a céljaidról, majd ennek fejében fogunk nekilátni a tréningnek. Ez szükséges lépés, hiszen tudnom kell, hogy milyen szintről indulunk, így egy izgalmas Pilates élményben lesz majd részed, ahol megtanulod az alapokat, a Pilates légzést, illetve szükséges esetben testtartás korrekciód végzünk. Pilatesen építőkockákból állnak a gyakorlat láncok, maximum 6-8 ismétlést fogsz egy típusú gyakorlatból végrehajtani. A Pilates nem unalmas, hiszen nincs két óra ami ugyan olyan lenne. Ízületi átmozgatással, légző gyakorlattal kezdünk bemelegítésként, egy hosszabb főrészt követően pedig az utolsó 10 percet arra szánjuk, hogy megnyújtsuk azon izmokat, amiket aznap dolgoztattunk.

A tréning után tónusosabbnak fogod érezni az izmaidat, és könnyedebbnek az egész testedet. Felszabadulhatnak a boldogsághormonok.

Akármennyire is merev a tested, vagy régen mozogtál a Pilates tréning kiváló választás lesz a számodra, ezt garantálom! Ami pedig jó a testnek, az jó a léleknek is.

 

Mire van szükséged hozzá?
Óradíj befizetése

Egyenlőre banki átutalással tudsz fizetni, ám hamarosan telepítve lesz a kártyás fizetési lehetőség is. Türelmedet köszönöm előre is! A szükséges adatokat a foglalásod után üzenetben megkapod.

.

Bejelentkezés

Facebook oldalamon a “Foglalj most” gombra kattintva jelentkezhetsz be hozzám, és amint tudom felveszem veled a kapcsolatot.

levendulamstudio@gmail.com