Engedd meg, hogy bemutatkozzam,

Pál Bettina Eszter vagyok, a Levendula Mozgásstúdió szakmai vezetője.

Miért Levendula?

Szerettem volna egy szép magyar nevet választani a mozgásstúdiónak, amit 2015-ben alapítottam. A levendula virágra gondolván kellemes érzetek jutnak eszembe, hiszen finom az illata, gyógynövénykét is használatos, ráadásul a formájából adódóan egy gerincoszlopra enged asszociálni. Illusztrálja az egészséget, és a szépséget, amit én is szeretnék nyújtani a tréningek által, legyen szó Pilates, jóga alapú tréningról, vagy nyújtásról. Az egészség jár a testnek, léleknek, szellemnek.

Pécsi stúdió, és szakma…

4 éve működik a Levendula Mozgásstúdió Pécsett, aminek minden egyes percét élveztem, s egy olyan csodálatos közösség jött létre, amiért mindig is hálás leszek. Célunk a Levendula csapatával az, hogy egy olyan helyet teremtsünk számotokra, ahová jó érzés járni, és úgy érzitek itt tényleg kaptok valami értékeset. Azért foglalkozunk maximum 8-9 fővel, mert ezzel a létszámmal minőségi munkát lehet végezni, így hatékonyabban telik az a 60-90 perc. Itt tényleg érezheti az ember, hogy törődnek vele, és azt, hogy jó kezekben van.

Legutóbbi munkahelyem külföldön egy díjnyertes hotel lánc hatalmas sportcsapatának voltam az edzője, s mindemellett sportszervezői feladatokat is elláttam. Nem meglepő tehát, hogy ezen a két szakon folytattam a tanulmányaimat a gimnázium után. Jelenleg online edzésekkel foglalkozom egyéni foglalkozás keretein belül, worshopokat, tanfolyamokat vezetek.

 

Személyes küldetésem:

Élménnyé varázsolni a mozgást,  s egyúttal könnyedebbé tenni a saját módszerem szerint. Szeretnék többet adni, mint amennyit egy sportoktató adhat. Szeretném ha több elégedett, fájdalommentes ember lenne a világon, s annak ellenére, hogy egyre kevesebb idő jut magunk “karbantartására” mégis többen amellett döntsenek, hogy tesznek magukért, és ezzel egyetemben a környezetükért is.  Elvégre a dominó effektushoz híven, ha fáj, az további károkat is okozhat, hiszen összeköttetésben van minden mindennel. Továbbá személyes küldetésemnek érzem, hogy a követőim/vendégeim érezhessék a törődést, és a figyelmet, és így elérhessék azt amit célként tűztek ki maguk elé. Alkalmazkodnunk kell a 21. századi megváltozott életmódhoz, nincs mese. Szerencsére már jó ideje ismerjük a derékfájás, a feszült, megrövidült izmok megelőzésének, s karbantartásának útját.

Erre kívánok én megoldást kínálni neked, felhasználva a 21. század adta lehetőségeket: a technológiát.

A főoldalon olvashatod a blogbejegyzéseimet, e-mailben, illetve telefonon lehet jelentkezni az online egyéni órámra, melyről az alábbi gombra kttintva olvashatsz.

Online Pilates

Köszönöm, hogy elolvastad, amennyiben felkeltette érdeklődésed az Online Pilates, vagy lenne kérdésed a stúdióval kapcsolatban írj üzenetet, amit a kapcsolati menüpontban találsz.

Várunk sok szeretettel!