Miért Levendula?

Szerettem volna egy szép magyar nevet választani a mozgásstúdiónak, amit 2015-ben alapítottam. A levendula virágra gondolván kellemes érzetek jutnak eszembe, hiszen finom az illata, gyógynövénykét is használatos, ráadásul a formájából adódóan egy gerincoszlopra enged asszociálni. Illusztrálja az egészséget, és a szépséget, amit én is szeretnék nyújtani a tréningek által, legyen szó Pilates, jóga alapú tréningról, vagy nyújtásról.

Szakma, szakma…

4 éven át működött a Levendula Mozgásstúdió Pécsett, aminek minden egyes percét élveztem, s egy olyan csodálatos közösség jött létre, amiért mindig is hálás leszek. Jelenleg külföldön egy díjnyertes hotel lánc hatalmas sportcsapatának vagyok az edzője, s mindemellett sportszervezői feladatokat is ellátok. Nem meglepő tehát, hogy ezen a két szakon folytattam a tanulmányaimat a gimnázium után.

Személyes célom a bloggal:

Élménnyé varázsolni a mozgást,  s egyúttal könnyedebbé tenni. Szeretném ha több elégedett, fájdalommentes ember lenne a világon, s annak ellenére, hogy egyre kevesebb idő jut magunk “karbantartására” mégis többen amellett döntsenek, hogy tesznek magukért, és ezzel egyetemben a környezetükért is.  Elvégre a dominó effektushoz híven, ha fáj, az további károkat is okozhat. Alkalmazkodnunk kell a 21. századi megváltozott életmódhoz, nincs mese. Szerencsére már jó ideje ismerjük a derékfájás, a feszült, megrövidült izmok megelőzésének, s karbantartásának útját.

Erre kívánok én megoldást kínálni neked, felhasználva a 21. század adta lehetőségeket: a technológiát.

Hogyan tudok neked segíteni?

Első körben kövesd a blogot, úgy vélem találsz hasznos információkat, illetve csatlakozz a Levendulás közösséghez, a cél minél több hasonló gondolkodású tudatos embert összegyűjteni, s egymást segíteni. Másodszor pedig hamarosan online óráimon vehetsz részt 1:1 privát edzésen, ami kizárólag rólad szól, s ha szükséged van segítségre állok rendelkezésedre, tehát támogatlak a továbbiakban.

Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal.

Hogyan vedd fel velem a kapcsolatot? 

Kattints a kapcsolati menüpontra, és írj nekem.

Várlak sok szeretettel

B.